• Tue. Jun 6th, 2023

Cancandb.ro

Stiri pe Bune!

Diana Șoșoacă, scandal de proporții în Parlament: ‘Jos cu Europa! Hai, sictir, AUR!’

May 10, 2023
0 0
Read Time:1 Minute, 35 Second

Senatoarea Diana Șoșoacă a făcut un scandal de proporții în Parlamentul României, cu prilejul ședinței comune a Camerei Deputaților și Senatului de marți, 9 mai, în momentul în care în plen s-a intonat imnul Europei, informează Digi24.

„Aaa, în niciun caz, întorceți-vă!”, a strigat senatoarea Șoșoacă în momentul în care în plenul Parlamentului au fost auzite primele acorduri ale „Odei Bucuriei”, din simfonia a IX-a de Ludwig van Beethoven, imnul Europei.

„Nu ne interesează imnul Europei! Jos cu Europa!”, a strigat Șoșoacă spre colegii parlamentari, în timp ce filma un live postat ulterior pe contul său de Facebook.

„N-avem nevoie de Europa, rușine să vă fie”, a mai spus senatoarea afiliată în prezent partidului SOS România. „Rușine să vă fie, trădătorilor! Europa nu este o țară! Cum să intonați imnul Europei, înaintea imnului României?” Diana Șoșoacă a început să se plimbe printre băncile din plen în timp ce îi filma pe senatorii și deputații ridicați în picioare cu ocazia intonării imnului Europei.

„Trădătorilor care sunteți! Ăștia, trădătorii, care se ridică la comandă! Nemernicilor. Ați trădat România!”, a strigat senatoarea.

După imnul Europei, în plen s-a intonat imnul României, pe care Diana Șoșoacă l-a cântat cu voce tare și l-a și adaptat: „Acum ori niciodată, să dăm dovezi la lume/că-n aste mâni mai curge un sânge Decebal. mărețul Decebal”. În varianta originală, versurile sunt „…că-n aste mâini mai curge un sânge de roman…”.

Spre finalul intervenției video, Șoșoacă îi face „trădători” inclusiv pe membrii grupului parlamentar AUR.

„N-au făcut nimic, n-au luat nicio atitudine. Patrioți de hârtie. Ăștia sunt marii patrioți AUR. HAUR! Aștia vă sunt trădătorii neamului. Unul nu a luat atitudine pentru intonarea imnului României. Toți s-au ridicat să intoneze un rahat de imn al unei țări inexistente – Europa. Trădători de neam și țară. Hai, sictir, AUR!”, a spus senatoarea Diana Șoșoacă.

Sursa: stiripesurse

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *