• Sun. May 19th, 2024

Cancandb.ro

Stiri pe Bune!

Regele Charles le-a mulţumit interpreţilor care au cântat la concertul de încoronare

May 8, 2023

Regele Charles le-a mulţumit interpreţilor care au cântat la concertul de încoronare.

Regele Charles le-a mulţumit cântăreţilor care au cântat la concertul de încoronare organizat în onoarea sa la Castelul Windsor, pentru “plăcerea magnifică” pe care i-au oferit-o, transmite Reuters

Sâmbătă, Charles şi soţia sa, Camilla, au fost încoronaţi cu mult fast la Westminster Abbey din Londra – cea mai mare sărbătoare din Marea Britanie din ultimii 70 de ani. Weekendul extins de festivităţi se încheie luni.

Celebrările de duminică au culminat cu un “concert de încoronare”, la care au participat cântăreţi precum Lionel Richie şi Katy Perry, în timp ce familia regală s-a alăturat unui public de 20.000 de persoane la Windsor, palatul regal situat la vest de Londra, informează Agerpres.

Într-o scenetă de comedie surpriză, după concert, Charles şi Camilla i-au întrerupt pe Richie şi Perry în timp ce aceştia îşi povesteau experienţele trăite în weekend în cadrul emisiunii de televiziune American Idol, la care cântăreţii sunt juraţi.

Charles l-a întrebat pe Richie, făcând aluzie la unul dintre hiturile sale, dacă interpreţii vor fi acolo “toată noaptea”. ”Am vrut doar să ştiu cât timp veţi folosi această cameră”, a întrebat Charles, râzând.

”Mulţumesc foarte mult pentru prestaţia ta strălucită, iar Katy, a fost minunat, serios. A fost o mare plăcere să vă avem pe amândoi aici”, le-a spus regele.

După un weekend de petreceri de stradă şi sărbători, mii de organizaţii se adună pentru un program de voluntariat luni, care este zi de sărbătoare în Marea Britanie cu ocazia încoronării.

Membri ai familiei regale, premierul Rishi Sunak şi liderul opoziţiei sunt aşteptaţi să facă voluntariat la evenimentele “The Big Help Out” din întreaga ţară.
sursa: stiripesurse

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *