• Tue. May 30th, 2023

Cancandb.ro

Stiri pe Bune!

Breaking News! Video halucinant cu fostul șef DIICOT, oprit de poliție

May 7, 2023
1 0
Read Time:1 Minute, 43 Second

A condus structura de luptă cu Crima organizată, iar acum are în mână destinele CSM (Consiliul Suprem al Magistraturii). A fost unul dintre cei mai grei procurori ai României și încă mai speră să se întoarcă pe cai mari. Daniel Horodniceanu, fostul șef DIICOT și actual vicepreședinte CSM se consideră de neatins. Iar când un biet polițist de provincie îndrăznește să-l oprească în trafic, se lasă cu scântei! „Impertinența” de a nu ști cine este Horodniceanu a fost adusă la cunoștința șefilor din IPJ!

Jurnalist.ro a intrat în posesia unei filmări incendiare, făcută în urmă cu câteva zile, în care „vedeta” este procurorul Horodniceanu. Ceea ce puteți auzi în cele 7 minute de montaj arată fără echivoc cum anumiți procurori se cred „semizei”, iar tupeul de a nu-i recunoaște în trafic ar trebui aspru sancționat. Așa cum v-am spus, dialogul filmat de unul dintre polițiștii care l-au oprit pe procuror este halucinat.

„Tupeul” de a nu-l recunoaște pe vicele CSM costă scump

Așa cum veți vedea la final, intenția omului legii fusese doar de a-l atenționa pe conducătorul bolidului ce depășise mașina poliției că nu a semnalizat corespunzător intenția sa. Prima greșeală a fost însă aceea că nu s-a lăsat intimidat de legitimația de procuror. Totul culminează cu o confesiune făcută de procuror, care le explică polițiștilor cum le-a mărit el salariile, în 2016: printr-o discuție cu generalul Oprea. Dacă cele spuse de Horodniceanu sunt adevărate, românii pot înțelege astăzi cum funcționa statul de drept în anumite vremuri, cum se acordau sporuri și privilegii anumitor categorii sociale și chiar și de ce suntem astăzi obligați să plătim pensii nesimțite și salarii exorbitante pentru cei cu stea în frunte.

Iată cele 7 minute în care puteți înțelege pe deplin cine este procurorul Daniel Horodniceanu, cine a condus structurile de forță ale statului român și cum așteaptă anumiți „grei” din societatea românească să fie tratați privilegiați. Concluziile le trageți dumneavoastră, oamenii simpli, nespeciali și plătitori de taxe și impozite.

Sursa:jurnalist.ro

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *