• Wed. May 22nd, 2024

Cancandb.ro

Stiri pe Bune!

VIDEO | Fost internațional columbian, arestat pentru a treia oară pentru trafic de droguri: a fost prins cu 1.849 de grame de cocaină

May 6, 2023

Fostul fotbalist al echipei naţionale a Columbiei Diego Leon Osorio a fost arestat la 8 aprilie, pentru a treia oară, într-un caz de trafic de droguri, a anunţat vineri poliţia columbiană, citată de AFP.

Fundaşul, care a câştigat mai multe titluri cu Atletico Nacional, “a dorit să ia un avion spre Madrid” din Rionegro (nord-vest), un oraş din apropiere de Medellin, “cu 1.849 de grame de cocaină asupra sa”, a precizat poliţia într-un comunicat de presă.

La aeroport, autorităţile l-au arestat şi au descoperit că avea drogurile ascunse în patru pantofi de sport.

Poliţia a oficializat arestarea sa abia vineri, după ce a fost difuzată presei o înregistrare video în care Osario apare încătuşat alături de un poliţist.

Fostul fotbalist, în vârstă de 52 de ani, a mai fost arestat în 2002 în timp ce transporta cocaină în Miami.

El a fost eliberat pe cauţiune, dar în 2019 a fost arestat din nou în Medellin şi plasat în arest la domiciliu pentru cinci ani.

Nu este prima dată când un fotbalist din prima ţară producătoare de cocaină din lume este implicat în trafic de droguri.

În 2021, fostul fotbalist columbian Anthony de Avila a fost arestat pentru trafic de droguri în oraşul italian Napoli.

Cu un an înainte, John Viafara, câştigător al Copei Libertadores, a fost extrădat în Statele Unite pentru implicarea sa într-un transport de droguri către această ţară.

Luis Alfonso ‘Bendito’ Fajardo şi Wilson Pérez s-au confruntat, de asemenea, cu probleme similare.

 

 

sursa:stiripesurse

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *