• Fri. Jun 14th, 2024

Cancandb.ro

Stiri pe Bune!

De Ziua Star Wars, Carrie Fisher a primit postum o stea pe Walk of Fame

May 5, 2023

De Ziua Star Wars, celebrată în fiecare an pe 4 mai, actriţa Carrie Fisher, interpreta prinţesei Leia, care a murit în 2016 la vârsta de 60 de ani, a fost onorată postum cu o stea pe bulevardul Walk of Famedin Hollywood, informează Reuters.

În prezenţa unui grup numeros de fani, alături de roboţii din ”Star Wars” R2-D2 şi C-3PO, doi soldaţi Stormtroopers, au mai fost prezenţi la ceremonie actorul Mark Hamill, regizorul J.J. Abrams şi preşedinta Lucasfilm, Kathleen Kennedy, potrivit Agerpres.

”E trist că ea nu este azi aici cu noi – ar fi fost perfect -, dar nu ar fi vrut să fim trişti. Ar fi vrut să ne distrăm, să râdem”, a spus Hamill, interpretul lui Luke Skywalker, fratele prinţesei Leia în franciza ”Star Wars”.

Fiica lui Fisher, actriţa Billie Lourd, a fost prezentă la ceremonie şi a primit, în numele mamei ei, steaua cu numărul 2.754 pe Hollywood Boulevard. Actriţa a glumit şi a povestit că mama ei îi spunea că nimeni nu e faimos până nu devine un recipient de bomboane Pez.

”Mama mea are două probleme, un recipient Pez şi o stea pe Walk of Fame de la Hollywood. Mama, ai reuşit”, a spus Lourd.

Lourd a mai spus că după ce a urmărit-o pe mama ei în ”Star Wars” în rolul prinţesei Leia, şi-a schimbat percepţia despre ea.

”Mi-am dat seama atunci că Leia e mai mult decât un personaj. E un sentiment, o forţă, e graţie, e inteligenţă, e feminitate la superlativ, ştie ce vrea şi obţine”, a spus Lourd.

”Nu are nevoie de nimeni să o salveze pentru că se salvează singură şi chiar îi salvează şi pe salvatori şi nimeni n-ar fi putut să o interpreteze mai bine ca mama mea”.
sursa:stiripesurse

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *