• Tue. Jun 6th, 2023

Cancandb.ro

Stiri pe Bune!

CET Sud anunță revenirea la normalitate din această noapte: o avarie care a avut loc în urmă cu o zi a afectat bucureștenii din trei sectoare

May 4, 2023
0 0
Read Time:1 Minute, 9 Second

CET Sud anunță revenirea la normalitate din noaptea de joi spre vineri, după avaria de miercuri, când centrala a fost oprită. Au fost afectați bucureșteni din 3 sectoare, respectiv 2,3 și 4.

Lucrările de remediere a incidentului produs miercuri la stația de tratare a apei din cadrul CET București Sud au fost finalizate joi, 4 mai, la ora 13.00, conform Mediafax.

Începând cu ora 14.00, a fost inițiată faza de pornire a agregatelor energetice din cadrul centralei, respectiv cazan și turbină.

„Încă din noaptea de miercuri spre joi, manevrele executate la CET București Sud (pornirea unui CAF-cazan de apă fierbinte pentru preluarea sarcinii termice) au permis îmbunătățirea parametrilor de temperatură. Începând cu ora 00:00, în cursul nopții anterioare, CET București Sud a livrat agent termic la o temperatură de 60 de grade C. Așa cum am transmis în comunicatul de presă de ieri, CET București Sud revine în această seară la regimul normal de funcționare, astfel că în cursul acestei nopți, instalațiile din cadrul centralei vor livra agent termic la parametrii de temperatură corespunzători, conform comenzii, iar cetățenii din aria de funcționare a centralei care au fost afectați de incident, vor avea din această noapte apă caldă la temperatură optimă”, informează într-un comunicat Electrocentrale București.

Un scurtcircuit s-a produs miercuri la stația de tratare a apei din cadrul CET București Sud.
sursa:stiripesurse

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *