• Sat. Apr 13th, 2024

Cancandb.ro

Stiri pe Bune!

PSD îl acuză pe fratele ambasadorului României în SUA, lider PNL, că pune în pericol relațiile cu partenerii strategici

May 3, 2023

PSD susține că președintele PNL Iași, Alexandru Muraru,  fratele ambasadorului României în SUA,„minte cu nerușinare în relațiile cu partenerii strategici ai României”. Reacția PSD vine după ce în presa locală au apărut informații conform cărora președintele PSD Iași, Maricel Popa, nu ar fi fost invitat la un eveniment ce marca 25 de ani de Parteneriat strategic România – SUA, organizat la Iași de ambasada SUA.

„Oare ce părere are ambasadorul României în SUA, Andrei Muraru, că fratele său Alexandru Muraru minte cu nesimțire și pune în pericol relațiile țării noastre cu Statele Unite?!

Să protejezi doi penali care au pierdut șirul dosarelor – Chirica și Alexe, este treaba lui Muraru și a PNL. Îi vor judeca cetățenii! Dar să minți cu nerușinare în relațiile cu partenerii strategici ai României este cu totul altceva!

Dl. Muraru trebuie să înțeleagă că există o linie roșie chiar și în materie de nesimțire. Dânsul a depășit-o demult. Iar comportamentul său abject face rău atât României, cât și ambasadorului țării noastre în SUA! Întâmplător sau nu, chiar fratele său!”, transmote PSD.

Potrivit site-ului Dezvăluirea, Ambasada SUA în România a exclus de pe lista de invitați la ceremonia de celebrare a 25 de ani de Parteneriat Strategic România – SUA, care a avut loc la Iași, întreaga organizație a PSD Iași.

La evenimentul organizat de Ambasada SUA au participat mai multe oficialități, cum ar fi președintele Consiliului Județean, Costel Alexe, primarul municipiului Iași, Mihai Chirica, mitropolitul Moldovei și Bucovinei, dar și parlamentari și aleși locali ai mai multor partide. Una dintre marile oficialități județene care au lipsit de la eveniment este prefectul județului Iași, PSD-istul Bogdan Cojocaru.

 

Sursa:stiripesurse

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *