• Sat. Apr 13th, 2024

Cancandb.ro

Stiri pe Bune!

Polițiștii au avut un șoc: căutau două fete dispărute și au dat peste 7 cadavre îngropate de un criminal în serie

May 3, 2023

Şapte cadavre au fost găsite pe o proprietate din Henryetta, un orăşel din zona rurală din Oklahoma, SUA, în timpul căutării a două adolescente dispărute transmite BBC, informează News.ro.

Poliţia crede că fetele pe care le căutau, Ivy Webster, în vârstă de 14 ani, şi Brittany Brewer, în vârstă de 16 ani, se află printre cei morţi.

Cadavrul lui Jesse McFadden, un infractor şi un agresor sexual înregistrat cu care poliţia a spus că fetele călătoreau, a fost, de asemenea, găsit.

Poliţia nu a precizat cauza morţii.

Oficialii locali nu au identificat public celelalte patru cadavre, dar Janette Mayo, 59 de ani, din Westville, Oklahoma, a declarat pentru AP News că celelalte victime sunt fiica ei, Holly Guess, 35 de ani, şi nepoţii ei, Rylee Elizabeth Allen, 17 ani, Michael James Mayo, 15 ani, şi Tiffany Dore Guess, 13 ani.

Janette Mayo a declarat că biroul şerifului a anunţat-o. Ea a declarat pentru AP că familia ei nu a ştiut despre cazierul lui McFadden până acum câteva luni.

“El a minţit-o pe fiica mea şi a convins-o că totul a fost doar o greşeală uriaşă”, a declarat ea pentru presă.

Fetele erau dispărute de 3 zile

Patrula rutieră din Oklahoma a emis luni un aviz de dispariţie în pericol pentru Ivy Webster şi Brittany Brewer.

Acestea ar fi fost prietene cu Holly Guess şi ar fi petrecut weekendul cu familia.

Autorităţile au executat un mandat de percheziţie la locuinţa lui McFadden după ce acesta nu s-a prezentat la tribunal luni dimineaţă. El trebuia să fie judecat pentru acuzaţiile din 2017 de racolare a unui minor şi posesie de pornografie infantilă.

Şeriful comitatului Okmulgee, Eddy Rice, a declarat că el crede că Ivy şi Brittany au fost găsite în timpul percheziţiei, dar a spus că medicul legist al statului va trebui să le confirme identitatea.

“Inimile noastre sunt alături de familiile şi prietenii, colegii de şcoală şi toţi ceilalţi”, a declarat Rice.

Tatăl lui Brittany, Nathan Brewer, a declarat pentru ştirile locale că este în stare de şoc.

Şcoala publică din Henryetta a postat pe Facebook că deplânge pierderea mai multor elevi.

Au fost create două pagini de strângere de fonduri cu numele Ivy şi Brittany pentru a plăti cheltuielile de înmormântare şi pentru a sprijini familiile.

sursa:stiripesurse

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *