• Wed. May 22nd, 2024

Cancandb.ro

Stiri pe Bune!

Monstrul din București, trimis în judecată: a violat colegii de școală ai copilului său

May 3, 2023

Un bărbat din Bucureşti a fost trimis în judecată de procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 pentru viol şi agresiune sexuală, el fiind acuzat că a agresat sexual colegi de şcoală ai copilului său. Procurorii au documentat cinci astfel de fapte, comise între anii 2018 şi 2021.

Potrivit unui comunicat dat publicităţii, miercuri, de procurorii de pe lângă Judecătoria Sectorului 1, bărbatul, aflat în stare de arest preventiv, a fost trimis în judecată pentru o infracţiune de viol şi patru infracţiuni de agresiune sexuală, informează News.ro.

Surse judiciare au declarat pentru News.ro că victimele sunt minore, colege de şcoală ai copilului agresorului. Conform datelor din anchetă, violul a avut loc în anul 2019, când bărbatul a obligat o victimă minoră să întreţină cu el sex oral.

Anterior, în anul 2018, în perioada iulie-august, suspectul a încercat să atingă în zonele intime o persoană vătămată minoră pe care a forţat-o să îl atingă în zona organelor genitale.

Conform rechizitoriului, în anul 2020 suspectul a atins în zonele intime o altă persoană vătămată, tot minoră, iar în anul 2021 a comis alte două astfel de fapte.

Dosarul va fi judecat la Judecătoria Sectorului 1.
sursa:stiripesurse

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *