• Tue. Jun 6th, 2023

Cancandb.ro

Stiri pe Bune!

Marcel Boloș încă speră să rămână în guvern și după rotativă: ‘Depinde cum se vor derula negocierile în coaliţie’

May 3, 2023
0 0
Read Time:1 Minute, 7 Second

Ministrul Investiţiilor şi Proiectelor Europene, Marcel Boloş, a afirmat, marţi seară, că se va decide în coaliţie cum va arăta Guvernul după rotativă. În ceea ce priveşte MIPE, Boloş a precizat că, potrivit protocolului semnat, ar urma să revină PSD, dar ”depinde cum se vor derula negocierile în coaliţie”.

Marcel Boloş a fost întrebat, marţi seară, la Digi 24, ce se întâmplă la rotativă cu Ministerul Proiectelor Europene, dorit de PSD, conform News.ro.

”Asta va decide coaliţia. Ministerul Investiţiilor şi Proiectelor Europene este al lor, conform portocolului încheiat”, a afirmat Boloş.

Potrivit acestuia, structura viitorului Guvern va depinde de negocierile din Coaliţie.

”Depinde cum se vor derula negocierile în coaliţie şi ce decizie finală se va lua asupra acestui subiect”, a mai afirmat Boloş.

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat, luni seară, că, până la data de 1 iunie, este convins că se va face rotativa guvernamentală şi că va deveni premier. Ciolacu a lăsat să se înţeleagă că nu îl doreşte pe Florin Cîţu în noul Executiv şi a subliniat că nu este bine să se vorbească despre schimbarea unor miniştrii cu o lună înainte, deoarece s-ar bloca activitatea în ministerele vizate. De asemenea, a anunţat că l-ar vrea pe Mihai Tudose ministru şi l-a lăudat pe Sorin Grindeanu, ”unul dintre cei mai performanţi miniştri ai actualului Guvern”.
sursa:stiripesurse

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *