• Fri. May 24th, 2024

Cancandb.ro

Stiri pe Bune!

Din păcate adolescenta de 14 ani, înecată cu un jeleu la o școală din județul Cluj, a murit. Poliția a deschis dosar penal

May 3, 2023

Din păcate adolescenta care, în urmă cu o săptămână, s-a înecat cu un jeleu, la şcoală, a murit la Spitalul pentru Copii din Clu-Napoca. Având în vedere cauza decesului, respectiv aspiraţie de corp străin, cadrele medicale au anunţat Poliţia.

Eleva de 14 ani din judeţul Cluj care săptămâna trecută s-a înecat cu un jeleu la şcoală a murit, în cursul zilei de marţi, la Spitalul pentru Copii din Cluj-Napoca.
Purtătorul de cuvânt al spitalului, medicul Daniela Dreghiciu, a declarat pentru News.ro că, având în vedere cauza decesului, care a fost una traumatică, respectiv aspiraţie de corp străin, cadrele medicale au anunţat Poliţia cu privire la acest caz.
Fata de 14 ani, elevă la Şcoala Gimnazială Geaca, judeţul Cluj, a fost găsită, miercurea trecută, inconştientă, întinsă pe o bancă, după ce s-a înecat cu un jeleu.
”Acesteia îi erau aplicate manevrele de resuscitare de bază de către medicul de familie din cabinetul medical din sat şi asistenta medicală din cadrul Şcolii Gimnaziale. Echipajele medicale SMURD şi SAJ au acţionat cu echipamentele speciale pentru a asigura eliberarea căilor aeriene şi aplicarea manevrelor de resuscitare”, au transmis, la acel moment, oficialii ISU Cluj. Atunci, semnalele vitale au revenit, iar victima a fost preluată de către echipajul elicopterului SMURD şi transportată la UPU Copii.

sursa:stiripesurse

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *