• Fri. Jun 14th, 2024

Cancandb.ro

Stiri pe Bune!

Breaking News. Vladimir Putin, ținta unui atac cu drone la Kremlin. Cum se simte președintele Rusiei

May 3, 2023

Vladimir Putin ar fi scăpat dintr-un atac cu drone, lansat asupra reședinței sale de la Kremlin. Purtătorul de cuvânt al Președinției Federației Ruse, Dmitri Peskov susține că șeful statului nu se afla la Kremlin în momentul atacului.

Oficialii de la Moscova susțin că Kremlinul a fost lovit într-un atac cu drone care l-ar fi vizat pe Vladimir Putin. Conform primelor informații, lovitura nu și-a atins ținta, iar șeful statului rus și-a continuat activitatea obișnuită. Dmitri Peskov, purtătorul de cuvânt al Kremlinului a precizat că Vladimir Putin nu se afla în sediu la momentul atacului. Cu toate acestea, Kremlinul consideră că a fost vorba de un atentat la viața președintelui rus.

„Ucraina a încercat să lovească Kremlinul noaptea trecută. Armata și agențiile ruse de informații au dezactivat două drone, care au atacat Kremlinul. Nimeni nu a fost rănit. Rusiaîși rezervă dreptul de a răspunde tentativei. Considerăm tentativa de atac a Kievului drept un act terorist planificat și un atentat la viața președintelui Federației Ruse”, susține serviciul de presă al Kremlinului.
Sursa: evz

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *