• Tue. Jun 6th, 2023

Cancandb.ro

Stiri pe Bune!

Video – Mai mulți membri AUR au fost loviți cu pumnul și scuipați, în fața Primăriei Voluntari/ UPDATE

May 2, 2023
0 0
Read Time:1 Minute, 23 Second

O echipă a filialei AUR Ilfov a fost agresată fizic în faţa Primăriei Voluntari, luni, de către un bărbat în timp ce împărţea flyere pentru protestul din 6 mai, a transmis partidul într-o informare de presă. Conform sursei citate, unul dintre membrii echipei a fost scuipat şi lovit cu pumnul de agresorul care şi-a pierdut cumpătul la vederea însemnelor Alianţei pentru Unirea Românilor.

UPDATE – ”La data de 1 mai a.c., în jurul orei 21:20, Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Ilfov a fost sesizat de către un bărbat, cu privire la faptul că o persoană a fost agresată  fizic în faţa unei primării. La faţa locului, s-au deplasat imediat poliţiştii oraşului Voluntari, pentru efectuarea activităţilor din competenţă, unde au identificat 3 persoane, care au precizat că au fost victimele unor infracţiuni, respectiv una dintre ele prin lovire, iar celelalte două, prin ameninţări”, a transmis, luni seară, IPJ Ilfov.

Sursa citată a precizat că, în cadrul activităţilor, cele 3 persoane s-au deplasat împreună cu politiştii la sediul Poliţiei Oraşului Voluntari, pentru a formula plângeri, în legătură cu aspectele semnalate.

UPDATE – „Incidentul a avut loc în timpul unei acţiuni derulate sub sigla Alianţa pentru Unirea Românilor (AUR). Unul dintre membrii echipei AUR a fost scuipat şi lovit cu pumnul de agresor, care şi-a ieşit din minţi la vederea însemnelor AUR. Acţiunea AUR a fost promovată atât pe reţelele de socializare, cât şi zilele trecute prin pliante ce anunţau ora şi locul desfăşurării, astfel încât oricine putea să ştie despre desfăşurarea acţiunii, inclusiv susţinătorii primarului Pandele”, arată comunicatul de presă al partidului.

Echipa se afla într-o zonă publică din faţa primăriei Voluntari.
sursa:stiripesurse

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *