• Mon. Feb 26th, 2024

Cancandb.ro

Stiri pe Bune!

Un bărbat beat, cu permis pe numele Boris Johnson, emis în Ucraina, a fost reținut de poliție, după ce a făcut un accident

May 2, 2023

Poliţia olandeză a anunţat luni că a reţinut în weekend un bărbat care deţinea un permis de conducere fals pe numele Boris Johnson, după un accident despre care se crede că l-a produs în stare de ebrietate, relatează AFP. Documentul, emis în Ucraina în 2019 şi valabil până la sfârşitul anului 3000, purta numele, fotografia şi data de naştere ale fostului prim-ministru britanic.

Poliția spune că a evitat o capcană

A fost găsit după un accident produs după miezul nopţii de duminică, în care un autoturism a intrat într-un stâlp în oraşul Groningen (nordul Ţărilor de Jos). “Din nefericire pentru respectivul, nu am căzut în capcană”, a ironizat poliţia pe Instagram.

Maşina a fost abandonată, dar poliţia l-a găsit repede pe şofer, care nu a vrut să se supună etilotestului. Bărbatul de 35 de ani, originar din Zuidhorn, la vest de Groningen, a fost arestat. Poliţia olandeză nu a precizat unde a fost fabricat permisul fals, dar potrivit jurnalistei Kysia Hekster de la radiodifuziunea publică neerlandeză NOS şi fostă corespondentă în Rusia, astfel de permise pot fi cumpărate foarte uşor în buticuri turistice din Ucraina.
Sursa:stiripesurse

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *