• Fri. Jun 14th, 2024

Cancandb.ro

Stiri pe Bune!

Prinţul William al Marii Britanii şi soţia lui, Kate, au dat publicităţii o nouă fotografie cu prinţesa Charlotte

May 2, 2023

Prinţul William al Marii Britanii şi soţia lui, Kate, au dat luni publicităţii o nouă fotografie cu prinţesa Charlotte, nepoata regelui Charles al III-lea, cu prilejul aniversării vârstei de opt ani, potrivit Reuters, citat de Agerpres.

content-image

Aşezată pe un scaun, Charlotte, a treia în linia de succesiune la tronul britanic după tatăl ei şi fratele ei George, afişează un zâmbet strălucitor şi este îmbrăcată într-o rochie răscroită, cu volan, de culoare albă, dintr-un material pe care sunt imprimate mici flori roz şi albastre.

Fotografia a fost realizată de Kate la Castelul Windsor weekendul trecut, a precizat Palatul Kensington într-un scurt comunicat.

Charlotte, născută la Londra, pe 2 mai 2015, este cel de-al doilea copil al cuplului William şi Kate şi, totodată, singura lor fiică. George s-a născut în iulie 2013, iar fratele lor mai mic, prinţul Louis, s-a născut în aprilie 2018.

Anul acesta, aniversarea prinţesei Charlotte este marcată cu doar câteva zile înainte de încoronarea regelui Charles, pe 6 mai, care urmează să fie o mare ceremonie fastuoasă şi grandioasă, încărcată de semnificaţii religioase.

sursa: stiripesurse

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *