• Tue. May 30th, 2023

Cancandb.ro

Stiri pe Bune!

Meta Platforms vrea să atragă 7 miliarde de dolari printr-o a doua ofertă de obligaţiuni

May 2, 2023
0 0
Read Time:46 Second

Meta Platforms vrea să atragă 7 miliarde de dolari prin intermediul unei a doua oferte de obligaţiuni, a relatat luni Bloomberg News, citând o persoană familiarizată cu chestiunea, transmite Reuters.

Potrivit articolului, componenta cu cea mai lungă perioadă de maturitate, de 40 de ani, a emisiunii de obligaţiuni, formată din cinci părţi, ar putea avea un randament cu 2,15 puncte procentuale peste cel al titlurilor americane de Trezorerie.

Compania părinte a Facebook intenţionează să folosească fondurile pentru a ajuta la finanţarea cheltuielilor de capital, la răscumpărarea acţiunilor sale comune aflate în circulaţie şi pentru achiziţii sau investiţii, scrie news.ro.

Meta, care nu a răspuns imediat la o solicitare de comentarii a Reuters, a strâns anul trecut 10 miliarde de dolari în prima sa emisiune de obligaţiuni corporative.

Compania a raportat miercuri profit şi venituri aferente primului trimestru peste aşteptările analiştilor, iar acţiunile sale au crescut săptămâna trecută cu aproximativ 13%.
sursa: stiripesurse

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *