• Wed. May 22nd, 2024

Cancandb.ro

Stiri pe Bune!

Meta Platforms vrea să atragă 7 miliarde de dolari printr-o a doua ofertă de obligaţiuni

May 2, 2023

Meta Platforms vrea să atragă 7 miliarde de dolari prin intermediul unei a doua oferte de obligaţiuni, a relatat luni Bloomberg News, citând o persoană familiarizată cu chestiunea, transmite Reuters.

Potrivit articolului, componenta cu cea mai lungă perioadă de maturitate, de 40 de ani, a emisiunii de obligaţiuni, formată din cinci părţi, ar putea avea un randament cu 2,15 puncte procentuale peste cel al titlurilor americane de Trezorerie.

Compania părinte a Facebook intenţionează să folosească fondurile pentru a ajuta la finanţarea cheltuielilor de capital, la răscumpărarea acţiunilor sale comune aflate în circulaţie şi pentru achiziţii sau investiţii, scrie news.ro.

Meta, care nu a răspuns imediat la o solicitare de comentarii a Reuters, a strâns anul trecut 10 miliarde de dolari în prima sa emisiune de obligaţiuni corporative.

Compania a raportat miercuri profit şi venituri aferente primului trimestru peste aşteptările analiştilor, iar acţiunile sale au crescut săptămâna trecută cu aproximativ 13%.
sursa: stiripesurse

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *