• Fri. Jun 2nd, 2023

Cancandb.ro

Stiri pe Bune!

Doi cetăţeni iranieni aflaţi într-un tren internaţional au fost prinşi de poliţiştii de frontieră de la Curtici când voiau să iasă din ţară

May 2, 2023
0 0
Read Time:1 Minute, 0 Second

Doi cetăţeni iranieni aflaţi într-un tren internaţional au fost prinşi de poliţiştii de frontieră de la Curtici când voiau să iasă din ţară folosind paşapoarte false braziliene, pentru care ar fi plătit 16.000 de euro, a informat, marţi, Poliţia de Frontieră Arad, conform Agerpres.

Cei doi iranieni se aflau în trenul care circulă pe relaţia Bucureşti Nord – Budapesta, care a fost verificat în Punctul de Trecere a Frontierei Curtici.
“S-au prezentat două persoane, una de sex masculin, iar alta de sex feminin, care la controlul de frontieră au prezentat paşapoarte ce aveau însemnele autorităţilor din Brazilia. Cu ocazia verificărilor specifice, poliţiştii de frontieră au constatat faptul că documentele prezentate nu îndeplinesc condiţiile de formă şi fond ale unora autentice, acestea fiind false. În cadrul verificărilor s-a stabilit faptul că persoanele în cauză sunt cetăţeni din Iran, în vârstă de 35, respectiv 40 de ani, care au declarat că au obţinut documentele în schimbul sumei de 8.000 de euro de persoană, de la un cetăţean necunoscut, în timpul în care se aflau în Turcia”, precizează sursa citată.

Cei doi sunt cercetaţi pentru uz de fals şi tentativă de trecere frauduloasă a frontierei de stat.
sursa: stiripesurse

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *