• Tue. Jun 6th, 2023

Cancandb.ro

Stiri pe Bune!

Partizanii ucraineni au lovit în Rusia: Tren deraiat după explozia unui dispozitiv artizanal (FOTO)

May 1, 2023
0 0
Read Time:1 Minute, 0 Second

Autoritățile regionale au raportat că, luni, mai multe vagoane ale unui tren de marfă au deraiat în vestul Rusiei, aproape de granița cu Ucraina, din cauza unei explozii. Cotidianul Le Monde și site-ul Tagesschau.de au relatat despre acest incident.

Segmentul de cale ferată afectat face legătura între orașul rus Breansk și localitatea Unecea, situată la aproximativ 100 de kilometri de granița cu Ucraina.

“Un dispozitiv a explodat, ceea ce a provocat deraierea trenului de marfă. Nu s-au înregistrat victime”, a declarat Aleksandr Bogomaz, guvernatorul regiunii ruse Breansk. Compania feroviară rusă (RJD) a comunicat că trenul transporta hidrocarburi.

Un alt incident aproape de Sankt Petersburg

Într-un alt incident, o linie de înaltă tensiune a fost avariată în urma exploziei unui dispozitiv artizanal, în apropiere de Sankt-Petersburg, a declarat guvernatorul regional, Aleksandr Drozdenko.

Incidentele au avut loc după ce patru persoane au fost ucise duminică într-un atac ucrainean produs în regiunea rusă Breansk. În vestul Rusiei, în apropierea frontierei cu Ucraina, au avut loc o serie de atacuri, în principal acte de sabotaj, în ultimul an, atribuite de autorităţile ruse unor grupuri ucrainene.

Pe canalele de Telegram pro-Ucraina incidentele sunt caracterizate ca lovituri ale partizanilor ucraineni.

content-image

content-image

content-image

content-imagesursa:stiripesurse

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *