• Tue. Feb 27th, 2024

Cancandb.ro

Stiri pe Bune!

Judecătoarea care l-a condamnat la 30 de ani de închisoare pe ‘monstrul din Caracal’ a murit la o lună după pensionare

May 1, 2023

Judecătoarea Diana Cotoi, cunoscută publicului larg pentru sentința din dosarul lui Gheorghe Dincă, a murit la doar o lună după pensionare. Magistratul avea probleme cardiace, iar la finalul lunii martie aceasta s-a pensionat la cerere.

„Tribunalul Olt îşi exprimă profundul regret pentru încetarea din viaţă a doamnei COTOI Diana Mihaela, fost judecător al Secției Penale din cadrul acestei instanțe, colegă ce va rămâne în amintirea noastră ca un veritabil model uman şi profesional.

În aceste clipe de profundă tristețe noi, colegii, transmitem condoleanțe familiei îndoliate și ne rugăm lui Dumnezeu s-o odihnească în pace!

Trupul neînsuflețit va fi depus la Biserica Mare din satul Pojogeni(Valea Rea), Tg. Cărbunești, jud. Gorj, în 30.04.2023, iar înhumarea va avea loc la cimitirul din aceeași localitate în ziua de marți, 02 mai, ora 11.00”, se arată într-un mesaj publicat zilele trecute pe pagina web a Tribunalului Olt.

Diana Cotoi avea o vechime de peste 25 de ani în magistratură. Printre cele mai cunoscute cazuri pe care le-a judecat se numără cel al  lui Gheorghe Dincă, pe care l-a condamnat la 30 de ani de închisoare, cazului fiului lui Sile Cămătaru și al lui Bercea Mondialu.
sursa:stiripesurse

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *