• Thu. Jun 20th, 2024

Cancandb.ro

Stiri pe Bune!

Doi temuți interlopi români, Mavrichie și Nyky Percea, au fost arestați în SUA

May 1, 2023

Ucigașul interlopului Caiac, Cătălin Mavrichie, și vloggerul Nyky Percea au fost arestați în SUA, de FBI, fiind implicați într-o grupare craioveană care se ocupa cu clonarea de carduri.

Ucigașul interlopului Caiac, Cătălin Mavrichie, și vloggerul Nyky Percea au fost arestați de FBI, fiind membri ai unei grupă craiovene care se ocupa cu infracțiuni informatice.

După 13 ani de închisoare pentru omor, ucigașul interlopului Mihai Pîrvu, zis Caiac, a fost eliberat în 2021 și a ales să plece ilegal în Statele Unite unde s-a alăturat unei grupări infracționale condusă de niște craioveni, conform comisarul.ro.

Ucigașul lui Caiac, Mavrichie, și Niky Percea au fost arestați în SUA

Odată cu Mavrichie a fost arestat și Valentin Andrei Hojbotă, zis Nyky Percea, un vlogger cu legături în lumea interlopă. Pe contul său de TikTok, el avea dialoguri cu infractori cunoscuți.

Printre aceștia se afla și urmăritul internațional Cristian Rizea, fost deputat condamnat definitiv la 4 ani și 8 luni de închisoare, pentru trafic de influență și spălare de bani.

Niky Percea era chiriaș într-un complex de lux și figura că ar putea deține o firmă care închiria autoturisme, dar și ambarcațiuni, cu sediul în Miami.

Gruparea s-ar fi ocupat atât de clonarea cardurilor bancare, cât și de fraudarea statului american, prin încasarea ilegală, cu acte false, a unor ajutoare acordate firmelor afectate de restricțiile impuse în perioada pandemiei de COVID-19.

Pe 3 martie, autoritățile federale americane au început destructurarea grupării.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *