• Tue. May 30th, 2023

Cancandb.ro

Stiri pe Bune!

Austeritatea se vede altfel din Parlament: Se cumpără fotolii din piele în valoare de 1,3 milioane de lei

May 1, 2023
1 0
Read Time:1 Minute, 12 Second

Camera Deputaților a lansat în SEAP o licitație pentru achiziționarea de mobilier. Deputații cumpără 262 de scaune din piele naturală, o canapea și două fotolii din piele, precum și 40 de măsuțe de cafea. Valoarea estimată este de aproape 1,3 milioane de lei, notează Mediafax.

Camera Deputaților cumpără 262 de scaune din piele naturală tratată antibaccterian și antiviral, clasa Premium. Scaunele trebuie să suporte o greutate de 150 de kilograme. Structura țesutului și a spătarului să fie confecționată din placaj mulat de 18-20 mm grosime, să urmeze exact linia corpului, oferind unb suport uniform pentru reducerea stresului în punctele de presiune, oferind confort și ergonomie. Șezutul și spătarul trebuie să fie din spumă poliuretamică, pentru un confort sporit în desfășurarea unei activități îndelungate.

De asemenea, Camera Deputaților achiziționează și un set format din canapea cu două fotolii de piele și o măsuță de cafea, 20 de mese de ședință și 20 de biblioteci. Totodată, sunt licitate și 40 de măsuțe de cafea cu sticlă fume securizată și picioare din alamă.

Valoarea totală estimată este de 1.299.159,33 lei.

Termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este 9 iunie.

„Este foarte important ca achiziția acestor produse să fie făcută la timp, ținând cont de faptul că o parte din mobilier este necesar pentru eficientizarea mobilierului achiziționat în anul 2022 la Conferința Plenipotențialilor Uniunii Internaționale a Telecomunicațiilor”, se menționează în caietul de sarcini al licitației.
sursa:stiripesurse

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *