• Wed. May 31st, 2023

Cancandb.ro

Stiri pe Bune!

Mega-scandal în curtea șeicilor de la PSG. Zilele lui Messi sunt numărate. Fluierat la scenă deschisă de suporteri (Video)

Mar 20, 2023
1 0
Read Time:1 Minute, 22 Second

Lionel Messi are zilele numărate la PSG. Starul argentinian nu mai acceptat de o parte a propriilor suporteri, care l-au fluierat, așa cum au promis înainte de meciul cu Rennes.

Ultrașii de la PSG i-au oferit lui Leo Messi (35 de ani) o primire ostilă la meciul jucat pe Parc des Princes, fiind fluierat de facțiunea dură a galeriei. Sud-americanul e considerat unul din principalii vinovați pentru eșecul din Champions League, cu Bayern Munchen.

De asemenea, fanii îi reproșează atacantului că are un salariu prea mare pentru performanțele pe care le-a avut în tricoul echipei. PSG îi plătește cu aproximativ 40 de milioane de euro pe sezon.

Totuși, o parte a oamenilor prezenți pe Parc des Princes a aplaudat în momentul în care crainicul i-a pronunțat numele lui Leo Messi, astfel că prezentarea argentinianului a fost un amalgam de fluierături și aplauze venite din tribunele arenei pariziene.

Cu o astfel de atmosferă, PSG nu avea cum să câștige în fața lui Rennes.

Oaspeții s-au inpus cu 2-0 și adâncesc astfel criza de la bogata formație franceză, la care evoluează trei dintre vedetele fotbalului mondial: Messi, Neymar și Kylian Mbappe. PSG mai are un singur obiectiv realizabil în acest sezon, titlul în Ligue 1. Albaștrii au 7 puncte în fața rivalei Marseille.

“Chiar dacă e vorba de Messi, e și normal să îl huiduie, chiar dacă are 35 de contribuții decisive în acest sezon. În Ligue 1, PSG își domină adversarii. Ce m-a șocat la meciul cu Bayern a fost lipsa de agresivitate. Fanii au tot dreptul”, a spus fostul fotbalist Juninho, conform presei franceze.

 

sursa:stiripesurse
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *