• Wed. May 31st, 2023

Cancandb.ro

Stiri pe Bune!

‘Intrarea Poloniei în conflictul din Ucraina va însemna începutul unui război mondial’ – înalt oficial rus; Varșovia nuanțează poziția

Mar 20, 2023
0 0
Read Time:1 Minute, 9 Second

Participarea Poloniei la conflictul ucrainean va însemna dezlănțuirea unui al treilea război mondial de către NATO, a spus șeful Comisiei pentru afaceri internaționale a Dumei de Stat din Federația Rusă, liderul partidului Liberal Democrat din Rusia (LDPR) Leonid Slutsky, pe canalul său Telegram, relatează TASS..

“Participarea directă a Poloniei la conflictul ucrainean, fie învinsă de Kiev, fie înainte de capitularea sa, va însemna dezlănțuirea unui al treilea război mondial de către NATO. Un adevăr care nu poate fi ignorat în capitalele țărilor membre ale alianței”, a scris politicianul.

Slutsky a remarcat, de asemenea, că un astfel de scenariu nu atrage țările alianței, deoarece Ambasada Poloniei a negat aceste declarații.
“Și este puțin probabil ca ei să fie atrași de o astfel de perspectivă, judecând, cel puțin după declarații oficiale. Nu este surprinzător faptul că Ambasada Poloniei s-a grăbit să respingă cuvintele șefului misiunii diplomatice”, a conchis el.

sursa:stiripesurse

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *