• Fri. Jun 21st, 2024

Cancandb.ro

Stiri pe Bune!

Victor Ponta s-a dezlănțuit după deplasările lui Iohannis: Cum să lași poporul să vadă doar lene, infatuare, parvenitism?

Mar 19, 2023

Fostul premier Victor Ponta îl critică din nou pe președintele Klaus Iohannis pentru deplasarea în Emiratele Arabe Unite. Ponta spune că astfel de vizite, precum cea din Emirate sau cea din Japonia, sunt fantastice oportunități diplomatice și de afaceri, însă acuză că șeful statului afișează numai indolență și…parvenitism!

Ce viata grea au unii bugetari – eu nu am prins asa vremuri si sunt invidios, recunosc ! Pleci Vineri dimineata ( cu avionul privat) ; sambata si duminica te plimbi cu sotia prin Emirate ( pe banii gazdelor) ; muncesti luni o ora doua si iar trebuie sa pleci ( tot cu privatul) ; te odihnesti marti Miercuri si joi o tai spre casa la Sibiu sa te odihnesti putin ! Dincolo de bascalie insa , vizita unui Presedinte al Romaniei in Emiratele Arabe Unite este un eveniment foarte important, pozitiv si de laudat ; ca si in Japonia de altfel . Cum naiba sa reusesti sa strici toate partile bune ale unor asemenea vizite oficiale ( organizate cu multa munca si inteligenta de oficiali romani pe care nu ii stim si nu ii apreciem) ? Cum sa lasi poporul roman sa vada doar lenea , comoditatea , infatuarea, parvenitism si lipsa totala de tact ? Vreau sa ii felicit pe toti cei care l-au votat pe Dl Iohannis si m-au oprit sa ajung si eu in asemenea situatii, scrie Victor Ponta pe Facebook.

sursa:stiripesurse

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *