• Mon. Dec 11th, 2023

Cancandb.ro

Stiri pe Bune!

LIVE TEXT Război în Ucraina, 19 martie 2023 – Premieră: Putin a vizitat zonele ocupate/ Atacuri masive rusești cu drone și rachete hipersonice

Mar 19, 2023
0 0
Read Time:6 Minute, 48 Second

Explozie puternică în Regiunea Dnipropetrovsk și incendii devastatoare, ca urmare a unui atac cu două drone iraniene. Primarul interimar Anatolii Kurtiev a declarat că trupele ruse au bombardat orașul Zaporojie în timpul nopții, ceea ce a dus la apariția unui val de explozii și la afectarea mai multor blocuri. În ultimele 24 de ore, forțele armate ucrainene au raportat că au respins peste 100 de atacuri rusești în cinci zone diferite. STIRIPESURSE.RO vă prezintă mai jos, în format „live text”, principalele știri legate de război în timpul zilei de vineri, 19 martie 2023, pe măsură ce apar.

UPDATE – 19 martie, ora 21.43: Mercenarii Wagner și-au epuizat resursa de atac la Bahmut

Acțiunile ofensive ale rușilor pe frontul din estul Ucrainei s-au redus în intensitate în ultimele zile, ceea ce indică o reducere a capacității de luptă a forțelor invadatoare, constată Ministerul britanic al Apărării.

Potrivit unui raport al Ministerului britanic al Apărării, trupele rusești și mercenarii Wagner „au obținut puncte de sprijin la vest de râul Bahmutka”, care traversează orașul Bahmut, din regiunea Donețk.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *