• Mon. Feb 26th, 2024

Cancandb.ro

Stiri pe Bune!

Colonel din Jandarmerie, trimis în judecată pentru agresiune sexuală – Patru subalterne și-au dat demisia din cauza lui

Mar 19, 2023

Colonelul Marcel Florișteanu, din cadrul Inspectoratului Județean de Jandarmi Maramureș, a fost trimis în judecată pentru agresiune sexuala. El este acuzat că a încercat să sărute cu forța o subalternă. Patru femei și-ar fi dat demisia din cauza comportamentului său.

Procurorii militari de la Cluj Napoca au dispus trimiterea în judecată a dosarului în care era urmărit penal fostul inspector al Jandarmeriei Maramureş, colonel Marcel Florişteanu. Cauza penală se va judeca pe fond la Tribunalul Militar Cluj Napoca.

Bărbatul a fost acuzat, în luna noiembrie 2022, de o subalternă că a fost chemată în birou, unde după ce au discutat câteva minute, a încercat să o sărute cu forța.

Potrivit datelor idn dosar, acesta a ordonat telefonic angajatei de la Resuse Umane să se prezinte la el în birou. Aceasta s-a conformat, iar după ce a chestionat-o pe jandarmeriță în legătură cu activitatea șefei Serviciului Resurse Umane, s-a apropiat de ea și a prins-o de mijloc cu o mână și a tras-o spre el, iar cu cealaltă i-a prins fața, cu intenția de a o săruta. Femeia s-a opus și a plecat din biroul lui plângând, iar după aceea i-a făcut plângere.

De altfel, din cauza comportamentului colonelului, patru femei și-au dat demisia din cadrul Jandarmeriei, scrie vasiledale.ro, potrivit „Adevărul”.

Bărbatul a fost pus sub control judiciar.
sursa:stiripesurse

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *