• Wed. Mar 22nd, 2023

Cancandb.ro

Stiri pe Bune!

Video | Polițiștii au avut parte de o ‘surpriză’: Bărbatul reținut pentru viol era de fapt ‘bombardierul cu Mercedes’ care i-a sfidat anul trecut

Mar 18, 2023
1 0
Read Time:2 Minute, 39 Second

Polițiștii din Capitală au avut parte de o surpriză când au fost sesizați de o femeie care a fost victima unui viol. Bucureșteanul reținut pentru că a sechestrat o femeie, a constrâns-o prin acte de violență și amenințări să întrețină relații sexuale și a publicat înregistrări video ce o surprind în ipostaze indecendete și denigrante era nimeni altul decât Michelle Antonio, șoferul care i-a sfidat pe polițiști în seara zilei de 26 octombrie 2022 și a lovit două mașini în fuga sa.

A violat și șantajat o femeie

„În fapt, la data de 15 martie 2023, Secția 7 Poliție a fost sesizată de o femeie, cu privire la faptul că, în luna septembrie a anului trecut, un bărbat cu care ar fi avut o relație ar fi lipsit-o de libertate în mod ilegal, în timp ce se aflau în locuința acestuia, din Sectorul 5, ar fi constrâns-o prin acte de violență și amenințări să întrețină relații sexuale împotriva voinței sale și ar fi realizat mai multe materiale video ce o surprind în ipostaze indecendete și denigrante. De asemenea, până la data depunerii plângerii, bărbatul ar fi constrâns-o să nu încheie relația, amenințând-o că va face publice imaginile video, demers pe care l-ar fi îndeplinit la data de 15 martie 2023. Totodată, în aceeași zi, ar fi primit amenințări cu acte de violență și cu moartea, prin intermediul unui apel telefonic. Cu privire la aceste aspecte, ca urmare a completării formularului de evaluare a riscului, polițiștii au emis împotriva bărbatului un ordin de protecție provizoriu”, anunță Poliția Capitalei.

În urma efectuării percheziției domiciliare, bărbatul a fost depistat și condus la audieri, fiind reținut pentru 24 de ore. Acesta urmează a fi prezentat magistraților cu propunere legală.

A refuzat să oprească la semnalele polițiștilor și a ajuns vedetă

În octombrie anul trecut, poliţişti ai Brigăzii Rutiere, pe o stradă din Sectorul 4, au solicitat conducătorului unui autoturism, care încălcase mai multe reguli de circulaţie, să oprească.

„Acesta nu s-a conformat indicaţiilor poliţistului, în sprijin venind şi o echipă de jandarmi din cadrul Direcţiei Generale de Jandarmi a Municipiului Bucureşti. La solicitarea forţelor de ordine să oprească şi să coboare din autoturism, conducătorul auto a părăsit zona, lovind două autoturisme”, a transmis Brigada Rutieră a Capitalei.

Autoturismul a fost dat în atenţie şi a fost găsit abandonat, la scurt timp, pe o stradă din Sectorul 4.

Șoferul din Mercedesul care a fugit de poliție era Șerban Michelle Antonio, care în 2020 a fost implicat într-un dosar cu trafic de droguri.

Șoferului i-a fost suspendat dreptul de a conduce pentru o perioadă de 360 de zile: 60 de zile pentru conducere pe sens opus + 60 de zile pentru neacordare de prioritate pietonilor + 30 de zile pentru conducere agresivă + 60 de zile pentru conducere pe sens opus + 30 de zile pentru că nu a oprit la semnalul polițiștilor + 30 de zile pentru conducere agresivă + 30 de zile pentru trecere pe culoarea roșie a semaforului + 60 de zile pentru neacordare de prioritate pietonilor. În plus, șoferul a primit și o amendă contravențională de 6090 de lei, fără drept de reducere a pedepsei.

 

 

 

sursa:stiripesurse
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *