• Tue. Mar 21st, 2023

Cancandb.ro

Stiri pe Bune!

FOTO – Rareș Bogdan îl ‘înțeapă’ din nou pe Bogdan Aurescu: Salutări de la ‘Kremlin’

Mar 18, 2023
0 0
Read Time:59 Second

Rareș Bogdan îl „înțeapă” din nou pe ministrul Afacerilor Externe, Bogdan Aurescu. Liderul PNL îi transmite „salutări de la Kremlin”, tocmai din SUA.

Europarlamentarul PNL a postat câteva poze de la cina anuală de Ziua Lincoln, din SUA, acolo unde a fost prezent și fostul președinte SUA Donald Trump.

„Salutari de la …… “Kremlin”…. special pentru Ministrul care nu e PNL”, a fost mesajul scurt postat de Bogdan pe Facebook.

Europarlamentarul PNL Rareş Bogdan a declarat recent, referindu-se la ministrul de Externe, Bogdan Aurescu, că nu el sau PNL a decis ca acesta să ocupe funcţia de şef al diplomaţiei din România, ci statul. Europarlamentarul liberal a afirmat, de asemenea, că ar schimba mai mulţi miniştri. Întrebat dacă l-ar mai ţine în funcţie pe Bogdan Aurescu, dacă ar fi şeful lui direct, europarlamentarul a răspuns negativ. ”Eu? Nu. Aş mai concedia încă câţiva miniştri”.

În replică, ministrul de Externe Bogdan Aurescu a declarat pentru Digi24.ro că nu îl interesează părerile lui Rareş Bogdan. ”Practic, astfel de atacuri de la asemenea personaje sunt de fapt o confirmare că fac bine ce fac – e exact ca atunci când sunt atacat de Sputnik”, a argumentat Aurescu.
sursa:stiripesurse

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *