• Tue. Mar 21st, 2023

Cancandb.ro

Stiri pe Bune!

Arhiepiscopul care a cerut demisia Papei Francisc, discurs pro-Rusia și anti-globalism: Împărăția lui Antihrist, condusă de Soros, Schwab și Gates

Mar 18, 2023
0 0
Read Time:6 Minute, 0 Second

Zilele trecute, la Moscova a avut loc un congres al Mișcării Internaționale a Rusofililor, un eveniment organizat cu mare fast într-o sală de sticlă de la Muzeul de Stat Pușkin din Moscova. Printre participanți s-au numărat controversatul actor american Steven Seagal, un nepot al lui Charles de Gaulle, o prințesă și cercetătoare italiană, cunoscută pentru traducerile sale din Tolkien.

Unul dintre principalele mesaje din cadrul congresului i-a aparținut Arhiepiscopului Carlo Maria Viganò, fost Nunțiu Apostolic în Statele Unite ale Americii. Fostul ambasador al Vaticanului la Washington, cel mai critic lider catolic la adresa Papei Francisc, a devenit un susținător 100% al Rusiei, adoptând un discurs dur împotriva Occidentului, împotriva Forumului Economic Mondial și susținând că Rusia este de fapt apărătoarea creștinismului.

Cine este Vigano, un critic al Papei Francisc

În vârstă de 82 de ani, Carlo Maria Viganò este un arhiepiscop al Bisericii Catolice care a slujit ca Nunțiu apostolic în Statele Unite în perioada 19 octombrie 2011 – 12 aprilie 2016, la Washington. Anterior a fost secretar general al Guvernoratului Vaticanului în perioada 16 iulie 2009 – 3 septembrie 2011.

El este cunoscut mai ales pentru faptul că a expus două scandaluri majore de la Vatican. Acestea au fost Scandalul Vatican-leaks din 2012, în care a dezvăluit corupția financiară de la Vatican, și o scrisoare din 2018 în care îi acuza pe Papa Francisc și alți lideri ai bisericii că au ascuns acuzațiile de abuz sexual aduse fostului cardinal Theodore McCarrick. Viganò l-a îndemnat pe Francis să demisioneze. Scrisoarea a provocat diverse reacții în cadrul bisericii, unii exprimându-și sprijinul pentru acuzații și cerând anchete suplimentare, iar alții apărându-l pe Francis, punând la îndoială afirmațiile făcute în scrisoare și atacând credibilitatea lui Viganò.

Mesajul transmis de Vigano la congresul Mișcării Internaționale a Rusofililor:

„Dragi prieteni, mă bucur nespus de mult să vă pot adresa un scurt mesaj cu ocazia înființării Mișcării internaționale a rusofililor. Manifestul acestei asociații începe cu un cuvânt care pare să fi dispărut din vocabularul occidental: prietenie. În acest caz, este vorba de prietenia pentru poporul rus, împărtășită de atâția oameni din întreaga lume, și de prietenia poporului rus față de alte popoare, în acel spirit de fraternitate care își găsește fundamentul în recunoașterea noastră ca fii ai unicului Tată Etern și ca frați și surori în Domnul nostru Iisus Hristos.

Când Imperiul Roman de Vest și-a pierdut rolul politic sub presiunea invaziilor barbare, ștafeta a trecut la Constantinopol. Iar când Imperiul Roman de Răsărit a căzut și el odată cu cucerirea Bizanțului de către Mahomed al II-lea, Moscova a fost cea care a salvat moștenirea sa religioasă și politică, cu Sfinții și Sfinții săi Regi. Criza actuală ne arată prăbușirea unui Occident corupt, în care nu mai există un Papă Leon cel Mare care să-i salveze soarta, dar care mai are încă un destin, dacă își poate recăpăta misiunea providențială și recunoaște ceea ce îl unește cu misiunea Rusiei.

Evenimentele recente ne-au arătat că ateismul materialist care a devastat Imperiul rus și lumea din 1917 încoace – așa cum a anunțat Preasfânta Fecioară Maria la Fatima – s-a alăturat astăzi liberalismului în ideologia globalistă care stă la baza proiectului delirant al Noii Ordini Mondiale. Un proiect infernal, așa cum a subliniat pe bună dreptate președintele Vladimir Vladimirovič Putin într-un discurs recent, în care ura față de civilizația creștină vrea să creeze o societate de sclavi aserviți elitei de la Davos. O societate distopică, fără trecut și fără viitor, fără credință și fără idealuri, fără cultură și fără artă, fără tați și fără mame, fără familie și fără spiritualitate, fără profesori și fără ghizi spirituali, fără respect pentru cei în vârstă și fără speranțe pentru copiii noștri. Nu putem fi surprinși că, după ce a de-creștinat lumea occidentală, această elită consideră Rusia un dușman care trebuie răsturnat. Federația Rusă se ridică, în mod incontestabil, ca ultimul bastion al civilizației împotriva barbariei și adună în jurul ei toate acele națiuni care nu intenționează să se supună colonizării NATO, ONU, Organizației Mondiale a Sănătății, Băncii Mondiale, Fondului Monetar Internațional și acel morman de fundații care au ca scop îndoctrinarea maselor, manipularea informației, crearea de “primăreri colorate” pentru a destabiliza guvernele alese în mod legitim și a semăna haos, războaie și mizerie ca instrumentum regni. Recenta farsă pandemică – condusă cu metode criminale pe care nu am ezitat să le denunț încă de la începutul anului 2020 – a fost urmată de noi urgențe – inclusiv criza ucraineană – provocate în mod deliberat cu scopul de a distruge țesutul social și economic al națiunilor, de a decima populația mondială, de a concentra controlul în mâinile unei oligarhii pe care nimeni nu a ales-o și care a comis o adevărată lovitură de stat mondială, pentru care, mai devreme sau mai târziu, va fi chemată să răspundă în fața lumii.

Teoreticienii acestei lovituri de stat au nume și chipuri, începând cu George Soros, Klaus Schwab și Bill Gates. Cei care declară astăzi că Rusia este un dușman îi consideră pe europeni, americani, australieni și canadieni drept dușmani și îi tratează ca atare, persecutându-i și sărăcindu-i. Dar, în timp ce emisarii Forumului Economic Mondial din guvernele occidentale pot legifera împotriva binelui propriilor cetățeni și pot ține liderii mondiali în palmă, schimbările de regim care au avut succes în alte națiuni s-au oprit la granițele Rusiei. Pe de altă parte, frauda electorală din 2020 în Statele Unite ale Americii a fost, de asemenea, indispensabilă pentru a împiedica confirmarea președintelui Donald Trump, la fel cum în 2013 statul profund și biserica profundă au reușit să îl determine pe Papa Benedict al XVI-lea să demisioneze și să aleagă o persoană agreată de Noua Ordine Mondială, iezuitul Jorge Mario Bergoglio.

Angajamentul dumneavoastră trebuie să promoveze cu siguranță relațiile de prietenie ale Rusiei cu toate popoarele, în conformitate cu principiul multipolarității care, într-o viziune politică înțeleaptă pe termen lung, este cea mai bună cale de a combate monopolaritatea globalistă. Dar această prietenie, aceste relații de concordie și cooperare reciprocă, nu pot face abstracție de denunțarea loviturii de stat săvârșite împotriva umanității de către subversivi periculoși, al căror scop declarat este instaurarea unei tiranii infernale, în care domnește ura față de Dumnezeu, precum și ura față de omul creat după chipul Său, boala, moartea, ignoranța, sărăcia, violența, egoismul și corupția. Este împărăția lui Antihrist. Acest Leviatan trebuie identificat și combătut, printr-o acțiune care să implice toate popoarele libere, în primul rând prin respingerea punctelor programatice ale Agendei 2030 și a Marii Resetări cu inițiative comune. Avem nevoie de o alianță antiglobalistă care să le redea cetățenilor puterea care le-a fost luată, iar națiunilor suveranitatea erodată și cedată lobby-ului de la Davos. Federația Rusă va juca un rol decisiv în acest efort, la fel ca și mesajul pe care Mișcarea Internațională a Rusofililor îl va transmite popoarelor din Occident, care trebuie să redevină mândru de credința sa și mândru de civilizația la care au contribuit și Sfinții Chiril și Metodiu.

Ducem o bătălie epocală: vom rămâne sub mantia Preasfintei Fecioare, glorioasa Nikopèia, împreună cu Sfântul Arhanghel Mihail. Victoria îi aparține lui Hristos și celor care aleg să se alinieze sub steagul sfânt al Crucii.”

 

 

sursa:stiripesurse
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *