• Tue. Mar 21st, 2023

Cancandb.ro

Stiri pe Bune!

Activitate atipică a ruşilor în Marea Neagră! Avertismentul vine după incidentul cu drona americană

Mar 16, 2023
0 0
Read Time:54 Second

Natalia Humeniuk, şefa centrului de presă al Forţelor de Apărare “Sud” din Ucraina, susţine că armata ucraineană a înregistrat o activitate atipică a ruşilor în Marea Neagră. Potrivit acesteia, Rusia a trimis în larg 20 de nave, inclusiv transportatoare de rachete și multe flote auxiliare.

“Noi urmărim cu atenție gruparea de nave din Marea Neagră și acțiunile inamicului. Au fost semnalate o activitate atipică și un număr de grupări de nave. Acum, în Marea Neagră sunt 20 de nave, inclusiv patru transportatoare de rachete, dintre care un submarin cu o salvă de circa 28 de rachete” – a explicat Humeniuk, conform Rador.

Armata SUA publică momentul în care drona americană este doborâtă de avionul rusesc

Întrebată dacă activitatea inamicului este legată de incidentul recent în care a fost doborâtă o dronă americană, reprezentanta armatei ucrainene a răspuns că Rusia încearcă să-și demonstreze prezența în Marea Neagră cât mai mult posibil.
“Ei (ruşii, n.r.) încearcă să se împrăștie, acoperind pe cât posibil teatrul de operațiuni navale din Marea Neagră și încercând să-şi ascundă acțiunile” – a adăugat Humeniuk
sursa:stiripesurse

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *