• Fri. Mar 31st, 2023

Cancandb.ro

Stiri pe Bune!

Video | Premierul Ciucă, prima reacție la conflictul Rareș Bogdan – Bogdan Aurescu

Mar 15, 2023
0 0
Read Time:1 Minute, 11 Second

Premierul Nicolae Ciucă, președintele PNL, reacționează la conflictul public dintre ministrul Afacerilor Externe, Bogdan Aurescu, și europarlamentarul Rareș Bogdan, prim-vicepreședinte PNL.

„Am discutat și cu domnul ministru Aurescu, și cu domnul Rareș Bogdan. Fiecare dintre dumnealor au atribuți foarte importante. Domnul ministru Aurescu în ansamblul problemelor care fac obiectul tuturor sarcinilor pe care le avem la nivelul guvernului pentru diplomația românească, domnul Rareș Bogdan este liderul grupului românesc în PPE. Partea acesta de expunere în public am convenit cu toții că o discutăm în Biroul Politic Național. Ca atare, tot ceea ce avem de rezolvat se va discuta în BPN”, a declarat Ciucă.

Conflictul Rareș Bogdan – Bogdan Aurescu

Europarlamentarul PNL Rareş Bogdan a declarat, referindu-se la ministrul de Externe, Bogdan Aurescu, că nu el sau PNL a decis ca acesta să ocupe funcţia de şef al diplomaţiei din România, ci statul. Europarlamentarul liberal a afirmat, de asemenea, că ar schimba mai mulţi miniştri. Întrebat dacă l-ar mai ţine în funcţie pe Bogdan Aurescu, dacă ar fi şeful lui direct, europarlamentarul a răspuns negativ. ”Eu? Nu. Aş mai concedia încă câţiva miniştri”.

În replică, ministrul de Externe Bogdan Aurescu a declarat pentru Digi24.ro că nu îl interesează părerile lui Rareş Bogdan. ”Practic, astfel de atacuri de la asemenea personaje sunt de fapt o confirmare că fac bine ce fac – e exact ca atunci când sunt atacat de Sputnik”, a argumentat Aurescu.

 

 

sursa:stiripesurse
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *