• Sat. Apr 13th, 2024

Cancandb.ro

Stiri pe Bune!

Șeful spionilor ruși arată cu degetul către SUA: Americanii desfășoară activități de recunoaștere active în zona Mării Negre

Mar 15, 2023

Directorul Serviciului de Informații Externe (SVR) al Rusiei, Serghei Narîşkin, a declarat, într-o discuţie cu jurnalistul Pavel Zarubin, purtată în emisiunea “Moscova. Kremlin. Putin”, că Statele Unite ale Americii efectuează activităţi de recunoaștere active în zona Mării Negre folosind toate mijloacele tehnologice, anunță Gazeta, potrivit Rador.

Un fragment din emisiune a fost publicat de Pavel Zarubin pe canalul său Telegram. Potrivit afirmaţiilor lui Serghei Narîşkin, SUA folosesc toate mijloacele disponibile – informaţii spațiale și vizuale, precum și informaţii radio – şi că americanii desfășoară activități de recunoaștere active în zona Mării Negre, unde în urmă cu o zi a picat o dronă MQ-9 Reaper.

Nu este sigur că Statele Unite ale Americii vor putea obține epava dronei de pe fundul Mării Negre

Menţionăm că anterior, coordonatorul pentru comunicații strategice în Consiliul Național de Securitate al Casei Albe, John Kirby, a declarat că nu este sigur că Statele Unite ale Americii vor putea obține epava dronei de pe fundul Mării Negre.
Surse din cadrul Departamentului de Apărare al SUA au anunţat că avioane rusești Su-27 au interceptat o dronă de recunoaștere MQ-9 Reaper pe cer, deasupra apei, iar unul dintre ele a lovit-o cu aripa, avariind elicea acesteia. Partea americană a fost nevoită să scufunde aparatul de zbor fără pilot.
sursa:stiripesurse

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *