• Tue. Mar 21st, 2023

Cancandb.ro

Stiri pe Bune!

Criza Euroins – Nicolae Ciucă aruncă pisica în curtea Parlamentului: ASF este o agenție subordonată Parlamentului României (VIDEO)

Mar 15, 2023
0 0
Read Time:55 Second

Premierul Nicolae Ciucă a declarat, în legătură cu criza declanșată de Euroins pe piața asigurărilor, că situația va fi gestionată de ASF care se află în subordinea Parlamentului.
„Știți foarte bine că ASF este cea care are în responsabilitate toate acțiunile de monitorizare, de control, a ceea ce se întâmplă pe piața asigurărilor sociale, respectiv activitatea firmelor de asigurări. ASF este o agenție subordonată Parlamentului României și din discuțiile pe care le-am avut rezultă că în perioada imediat următoare conducerea ASF urmează să prezinte un raport de informare în Parlament, să aibă loc audieri în Parlament. Discuțiile pe care eu le-am avut, în calitate de premier, cu președintele ASF,  au fost îndreptate tocmai în a afla dacă este nevoie de intervenție guvernamentală și care sunt efectele pe care intrarea în insolvență a Euroins le poate produce asupra cetățenilor. Discutăm despre o compabie de asigurări care are o cotă de piață consistentă și este nevoie să vedem care sunt măsurile pe care le ia ASF și care sunt măsurile cu care Guvernul ar putea să vină să compenseze efectele.”

 

 

sursa:stiripesurse

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *