• Sat. Apr 13th, 2024

Cancandb.ro

Stiri pe Bune!

Se agită apele înainte de rotativă! Raluca Turcan îl face ‘praf și pulbere’ pe Paul Stănescu (PSD): ‘Lansează un fake news!’

Mar 14, 2023

Deputatul PNL Raluca Turcan a declarat, marţi, că prin comunicatul PSD referitor la dezacordul privind creşterea vârstei de pensionare se lansează “un fake news”, care generează îngrijorare, “exploatată” politic de social-democraţi, ea menţionând că “nu există pe nicăieri un asemenea proiect”.

“Comunicatul PSD referitor la dezacordul lor privind creşterea vârstei de pensionare lansează un fake news care va genera îngrijorare, pe care tot PSD ar urma să o exploateze politic. Am verificat din nou şi nu ştie nimeni de existenţa vreunui proiect de creştere a vârstei de pensionare în România. Nu există pe nicăieri un asemenea proiect. Mă întreb, atunci, de unde această solicitare publică a PSD faţă de PNL?”, a scris Turcan, pe Facebook, relatează Agerpres.

Ce spune PSD

PSD se opune creşterii vârstei de pensionare, iar discuţia pe această temă trebuie tranşată înainte de a da naştere şi la alte “îngrijorări” pentru români, a declarat, marţi, secretarul general al partidului, Paul Stănescu. “Discuţia despre creşterea vârstei de pensionare trebuie tranşată înainte să mai dăm naştere, din cine ştie ce motive politice, şi la alte îngrijorări pentru români. PSD nu susţine o astfel de măsură. Nu vrem să punem o presiune şi mai mare pe salariaţi. Ba din contră, în loc să le generăm mai multe griji, vrem să luăm din povara fiscală de pe umerii lor, pentru că munca pe care o prestează trebuie răsplătită cum se cuvine. Acesta este într-adevăr un proiect bun pe care PSD l-a propus deja”, a afirmat Stănescu, potrivit unui comunicat de presă. El a adăugat că social-democraţii vor face eforturile necesare pentru a-i convinge şi pe partenerii de coaliţie de faptul că echitatea se susţine doar cu politici care sunt în favoarea salariaţilor.
sursa:stiripesurse

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *