• Tue. Mar 21st, 2023

Cancandb.ro

Stiri pe Bune!

LIVE TEXT Război în Ucraina, 14 martie 2023 – Dronă americană doborâtă de ruși în Marea Neagră/ Reacția Rusiei

Mar 14, 2023
0 0
Read Time:19 Minute, 42 Second

Războiul din Ucraina a ajuns în ziua cu numărul 384. Luptele se concentrează în continuare pe frontul din nord-vestul Donbasului, cu episoade periodice de atacuri cu rachete asupra unor obiective din toată Ucraina. STIRIPESURSE.RO vă prezintă mai jos, în format „live text”, principalele știri legate de război în timpul zilei de marți, 14 martie 2023, pe măsură ce apar.

UPDATE 14 martie, ora 21,30:  Drona americană doborâtă de ruși în Marea Neagră a decolat din Sicilia

Două avioane de vânătoare de tip Suhoi 27 (Su-27) au lovit marţi un avion american fără pilot (dronă) de tip Reaper deasupra Mării Negre, o zonă foarte supravegheată de NATO de la începutul Războiului rus în Ucraina. Drona a căzut în apele mării. Deși asemenea aparate de zbor sunt staționate și în România, drona doborâtă a decolat de la baza navală Sigonella din Sicilia, Italia.

Potrivit traseului de zbor al dronei, aceasta a zburat din sudul Italiei, peste sudul Greciei, Bulgaria, Marea Neagră. Aparatul de zbor s-a îndreptat spre apele internaționale din sudul Peninsulei Crimeea, unde, după o perioadă de patrulare, a fost interceptat de cele două aeronave rusești.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *