• Tue. Mar 21st, 2023

Cancandb.ro

Stiri pe Bune!

Efectul alimentelor asupra creierului este surprinzător. Mihaela Bilic: ‘Femeile care se hrănesc cu junk food vor naște copii colerici’

Mar 14, 2023
0 0
Read Time:2 Minute, 6 Second

Capacitatea intelectuală poate fi influențată de alimentație. Cercetătorii au descoperit recent un lucru suprinzător: încă din perioada de gestație, alegerile alimentare ale mamei determină evoluția mentală a fătului.

Legătura dintre nutriție și sănătatea psihică este cunoscută demult, însă cercetătorii în neuro-nutriție au dezvăluit recent un lucru surprinzător: încă din perioada de gestație, alegerile alimentare ale mamei determină evoluția mentală a fătului! Femeile însărcinate care se hrănesc cu Junk food, produse ultra-procesate cu conținut crescut de grăsimi și zahăr și cu valoare nutritiva redusă, vor da naștere unor copii colerici“, explică nutriționistul Mihaela Bilic pe pagina sa de socializare.

Pentru a înțelege mai bine cum stau lucrurile și cât de mult influențează alimentația capacitatea noastră intelectuală, specialistul prezintă rezultatele mai multor studii.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *