• Tue. Mar 21st, 2023

Cancandb.ro

Stiri pe Bune!

Trump aruncă lumea politică în aer: Corepondențele sale controversate cu Kim Jong Un vor fi publicate

Mar 10, 2023
0 0
Read Time:2 Minute, 21 Second

Donald Trump încă nu a anunţat un acord pentru a scrie o carte de memorii despre perioada petrecută la Casa Albă, dar va publica luna viitoare o a doua carte ce ar include o corespondenţă controversată cu Kim Jong-un, liderul de la Phenian, scrie The Guardian.

Conform primelor informații, e vorba de 150 de scrisori!

Potrivit Axios, care a transmis ştirea joi, “Letters to Trump” va conţine 150 de scrisori private, scrise de-a lungul a mai bine de 40 de ani, de la personalităţi precum Hillary Clinton, Richard Nixon şi Oprah Winfrey. Scrisorile lui Trump cu Kim au fost o sursă considerabilă de controverse.

În 2018, Trump a spus la un miting din Virginia că el şi Kim “am fost cu adevărat duri… şi apoi ne-am îndrăgostit, OK? Nu, într-adevăr, mi-a scris scrisori frumoase şi sunt scrisori grozave”.

Dar scrisorile lui Kim au devenit o sursă de probleme atunci când s-a dovedit că astfel de documente făceau parte din materiale confidenţiale pe care Trump l-a dus la Mar-a-Lago, în Florida, când a părăsit Casa Albă în ianuarie 2021, după revolta de la Capitoliu.

Reţinerea de către Trump a documentelor clasificate este un subiect investigat de Jack Smith, un consilier special numit de Merrick Garland, procurorul general al SUA.

Potrivit Axios, scrisoarea către Winfrey, trimisă în 2000, anul în care Trump spune că a cochetat cu o candidatură la preşedinţie din partea Partidului Reformist, spune: “Păcat că nu candidăm pentru o funcţie. Ce echipă am fi!”. Winfrey a spus: “Un lucru este să încerci să trăieşti o viaţă integru, însă altul să-i vezi pe oameni ca tine”.

Conform Axios, Trump a scris: “Din păcate, odată ce am anunţat că voi candida pentru postul de preşedinte (pentru nominalizarea din partea republicanilor, în 2015), ea nu mi-a mai vorbit niciodată”.

Noua carte urmează să fie publicată pe 25 aprilie la Winning Team, aceeaşi editură care anul trecut a lansat “Our Journey Together”, o carte ilustrată care acoperă perioada în care Trump a fost preşedinte.

Acea carte a stârnit controverse când s-a aflat că Trump a blocat planurile de a publica o carte similară semnată de fotograful principal de la Casa Albă, apoi a publicat-o el însuşi.

Volumul “Letters to Trump” va costa 99 de dolari sau 399 de dolari pentru o copie cu autograf.

Noul volum va conţine scrisori de la “preşedinţi, membri ai familiei regale, celebrităţi şi oameni de afaceri”, fiecare cu fotografii şi comentarii de la Trump.

Potrivit Axios, în carte vor fi incluse şi scrisori de la “Ronald Reagan, Bill Clinton, Prinţesa Diana, Ted Kennedy, Mario Cuomo, Arnold Palmer, Jay Leno, Liza Minnelli, Regis Philbin şi mulţi alţii”.

Winning Team a spus: “Nici o carte nu oferă o incursiune în istorie aşa ca Letters to Trump!”.
sursa:stiripesurse

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *