• Fri. Mar 31st, 2023

Cancandb.ro

Stiri pe Bune!

Donald Trump susține că el ar fi putut lăsa Rusia să ‘preia’ părți din Ucraina: ‘Anumite zone sunt vorbitoare de limbă rusă, sincer’

Mar 9, 2023
0 0
Read Time:1 Minute, 9 Second

Fostul președinte american Donald Trump a spus într-o emisiune radio că ar fi putut preveni războiul prin negocierea unui acord cu Rusia, scrie The Daily Beast.

Donald Trump a insistat de mult că războiul din Ucraina nu s-ar fi întâmplat niciodată dacă ar fi fost încă președinte.

În timpul unui interviu radio, luni, fostul președinte a dezvăluit cum ar fi prevenit el războiul. Potrivit lui Trump, tot ce trebuia să facă era să lase Rusia să „preia” părți din Ucraina.

Trump a adăugat că Rusia „nu a preluat nimic” în timp ce se afla la Casa Albă, deoarece președintele rus Vladimir Putin „a înțeles” că „nu ar fi putut să o facă niciodată”. ”

Acord în 24 de ore

Fostul președinte a adăugat apoi: „Asta fără măcar a negocia o înțelegere. Aș fi putut să negociez. În cel mai rău caz, aș fi putut să fac o înțelegere pentru a prelua ceva din Ucraina, sunt anumite zone care sunt zone vorbitoare de limbă rusă, sincer, dar ai fi putut ajunge la o înțelegere”

În ultimele săptămâni, Trump s-a lăudat în mod repetat că ar fi „ușor” să pună capăt crizei, susținând că i-ar trebui doar o singură zi pentru a ajunge la un acord de pace între Rusia și Ucraina. „Am putea pune capăt conflictului din Ucraina în 24 de ore cu conducerea potrivită”, a declarat el.
sursa:stiripesurse

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *