• Sun. Mar 26th, 2023

Cancandb.ro

Stiri pe Bune!

Tensiunile continuă! SUA au refuzat să acorde vize delegației ruse la ONU / Reprezentantul rus: ‘O încălcare flagrantă a obligațiilor sale’

Mar 7, 2023
0 0
Read Time:43 Second

Statele Unite au refuzat să acorde vize mai multor membri ai delegației ruse, care aveau programare să participe la o sesiune a grupului de lucru deschis al ONU pentru securitatea tehnologiei informației.

Potrivit Agenţiei de presă RBC, acest anunţ a fost făcut de reprezentantul delegației ruse, Irina Tiajlova. ‘Aceasta este o încălcare flagrantă de către Washington a obligațiilor sale de a găzdui și sprijini activitatea sediului ONU’, a subliniat ea, potrivit Rador.

„Sediul ONU este situat la New York. Nu este prima dată când diplomații ruși au probleme cu participarea la reuniunile ONU, din cauza neacordării vizei americane”, a mai spus ea.

În luna septembrie anul trecut, cu două săptămâni înainte de sesiunea Adunării Generale a ONU (AG), Moscova i-a cerut secretarului general al ONU, António Guterres, să lanseze o procedură de arbitraj, deoarece Statele Unite nu au eliberat vize delegației ruse
sursa:stiripesurse

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *