• Fri. Mar 31st, 2023

Cancandb.ro

Stiri pe Bune!

Temă ‘fierbinte’ – Bordel amplasat lângă sediul Agenţiei Europene pentru Medicamente: Reacția Comisiei Europene

Mar 7, 2023
0 0
Read Time:1 Minute, 6 Second

Ideea construirii unui centru cu spaţii de lucru pentru circa o sută de prostituate la Amsterdam a devenit o temă fierbinte pentru Comisia Europeană, întrucât acesta ar putea fi amplasat în apropierea sediului Agenţiei Europene pentru Medicamente (EMA), relatează agenţia DPA, potrivit Agerpres.

Această agenţie a transmis marţi că, împreună cu Comisia Europeană, se va opune unui asemenea plan până la cel mai înalt nivel politic şi diplomatic. Siguranţa celor aproximativ 900 de angajaţi ai EMA şi ai vizitatorilor acestei instituţii europene trebuie să fie garantată, argumentează aceasta.

Administraţia din Amsterdam încearcă să mute prostituţia mai departe de faimosul district roşu din centrul vechi al oraşului, cu scopul de a proteja localnicii de efectele nefaste ale turismului de masă.

O decizie efectivă asupra noului bordel va fi luată în toamnă, dar două din cele trei posibile locaţii sunt în imediata vecinătate a agenţiei europene menţionate, al cărei rol este, printre alte atribuţii, de a aproba vaccinurile şi noile medicamente.

Sediul Agenţiei Europene pentru Medicamente a fost mutat de la Londra la Amsterdam după ieşirea Marii Britanii din UE, 19 oraşe europene candidând atunci pentru găzduirea acestui sediu, inclusiv Bucureştiul.

Siguranţa angajaţilor a fost o condiţie importantă care a contat în desemnarea oraşului Amsterdam, iar statului olandez i s-a cerut să prevină dezordinea în proximitatea sediului EMA, aminteşte această agenţie
sursa:stiripesurse

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *