• Sun. Mar 26th, 2023

Cancandb.ro

Stiri pe Bune!

Rusia și-ar putea pierde trupele de elită și pe mercenarii Wagner în bătălia de la Bakhmut (Institutul American pentru Studiul Războiului)

Mar 7, 2023
0 0
Read Time:1 Minute, 3 Second

Analiștii Institutului American pentru Studiul Războiului (ISW) au evaluat pozitiv capacitatea forțelor armate ale Ucrainei de a extermina mercenarii ruși în timpul posibilelor bătălii urbane pentru Bakhmut.

Federația Rusă ar putea pierde o parte semnificativă a unităților de elită ale Wagner în bătălia pentru Bakhmut (regiunea Donețk) ucraineană, arată analizele ISW. Acest lucru va fi facilitat de poziția dezavantajoasă a armatei ruse în apropierea orașului, ceea ce va permite forțelor armate ale Ucrainei să distrugă o mare parte din “forța” rușilor. Trupele rusești nu vor putea încercui Bakhmut în viitorul apropiat fără pierderi semnificative din partea lor, transmite ISW.

Această concluzie a fost făcută de analiștii Institutului American pentru Studiul Războiului (ISW). Potrivit acestora, escaladarea ostilităților în apropiere de Bakhmut, care a fost observată recent, poate distruge cele mai eficiente părți ale trupelor rusești, precum și pe mercenarii Wagner. Va fi dificil pentru Ministerul Apărării al Federației Ruse să găsească un înlocuitor pentru forțele pe care Moscova le va pierde în confruntările cu forțele armate ale Ucrainei în acest sector al frontului.

Analiștii anticipează că comandamentul militar al Federației Ruse pentru a obține succesul la Bakhmut va trebui să-și arunce forțele aeriene în luptă în sprijinul PMC-urilor sau chiar să renunțe la eforturile de a cuceri orașul.
sursa:stiripesurse

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *