• Tue. Mar 21st, 2023

Cancandb.ro

Stiri pe Bune!

Răsturnare incredibilă de situație în cazul americanilor căutați de FBI după ce au fost răpiți în Mexic

Mar 7, 2023
0 0
Read Time:1 Minute, 0 Second

Cei patru americani implicați într-un incident într-un oraș mexican aflat aproape de granița cu SUA au fost răpiți din greșeală. Un oficial american a declarat pentru CNN că a fost un caz de confuzie de identitate. Cei patru cetățeni americani au fost atacați și răpiți vineri de bărbați înarmați în nord-estul Mexicului. Ei se aflau în orașul mexican pentru o procedură medicală.

FBI spune că americanii au fost răpiți din greșeală

Se crede că americanii au fost răpiți din greșeală, a precizat oficialul american. Anchetatorii cred că un cartel mexican i-a confundat cu traficanți de droguri haitieni. Americanii au intrat vineri în orașul Matamoros la bordul unui mașini albe cu numere de Carolina de Nord, a anunțat FBI din San Antonio. Acolo, s-a tras asupra lor și mai mulți bărbați înarmați neidentificați i-au băgat într-o mașină care a dispărut de la fața locului.

Președintele mexican Andrés Manuel López Obrador a declarat că americanii călătoreau din motive medicale.

„Informațiile pe care le avem sunt că au trecut granița pentru a cumpăra medicamente în Mexic, a avut loc o confruntare între grupuri și au fost luați ostatici. Întregul guvern lucrează la asta”, a declarat președintele Mexicului.
sursa:stiripesurse

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *