• Fri. Mar 31st, 2023

Cancandb.ro

Stiri pe Bune!

Două românce erau bătute și obligate să se prostitueze în Italia: mesajul de pe Facebook care le-a salvat

Mar 7, 2023
0 0
Read Time:1 Minute, 6 Second

Două tinere din Dâmbovița au fost găsite sechestrate și obligate să se prostitueze în Italia. Una dintre ele a reușit să îi scrie unui polițist pe Facebook.

Șeful Postului de Poliție Hulubești din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dâmbovița a fost sesizat, pe 26 februarie, pe o rețea de socializare, de către o tânără de 20 de ani din localitate, că este în Italia, sechestrată și obligată să se prostitueze, informează Mediafax.

Organele judiciare din Italia au mers în localitatea Termoli, unde au identificat victimele, respectiv două femei, de 20 și 22 de ani. Acestea ar fi fost obligate să se prostitueze de către doi bărbați, în vârstă de 37 și 35 de ani, ambii din Târgoviște.

Totodată, cele două femei ar fi fost bătute și amenințate.

Din cercetările ulterioare și cu ajutorul bunurilor descoperite, printre care bani și telefoane mobile, s-a stabilit că activitatea infracțională a celor doi se desfășura la un nivel avansat.

Prin intermediul site-urilor online, cei doi ar fi făcut publicitate activității de prostituție din apartamentul din Termoli și ar fi primit, personal sau prin transfer bancar, contravaloarea serviciilor sexuale, care ajungea inclusiv la 1.000 euro pe zi.

Victimele s-ar fi deplasat pe teritoriul Italiei pentru a găsi un loc de muncă.

Cei doi bărbați au fost arestați preventiv, în Italia.
sursa:stiripesurse

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *