• Tue. Mar 21st, 2023

Cancandb.ro

Stiri pe Bune!

Up Date! Mandatul directorului de ingrijiri medicale RODICA NICOLAE din Spitalul Judetean Dambovita a incetat de drept

Mar 6, 2023
0 0
Read Time:50 Second

Pentru o corectă informare, redacția CancanDb.ro a contactat

astăzi, pe Managerul  Spitalului Judetean Dâmbovița, doctor CLAUDIU DUMITRESCU, care cu această ocazie a venit cu următoarele precizări:

Incepând cu data de 03.martie 2023, a incetat, la expirare,  mandatul directorului de ingrijiri medicale din cadrul  Spitalului Judetean  Dâmbovița,  doamna asistent sef RODICA  NICOLAE.

Cu data de 06.martie 2023, a fost desemnat pentru o perioadă de 6 luni,  in functia ramasă vacantă, respectiv  de director ingrijiri medicale in cadrul Spitalului Judetean, domnul   asistent sef UPU – FLORIN GHEORGHE, un profesionist recunoscut de lucratorii din  cadrul spitalului judetean.

CLAUDIU DUMITRESCU, a subliniat cu această ocazie, că nu a fost vorba de o destituire, cum se auzise inițial pe surse din interiorul spitalului, ci respectiv de o altă nominalizare, la propunerea sa,  pentru asistent FLORIN GHEORGHE, nominalizare  ocazionată de expirarea mandatului doamnei asistent sef RODICA NICOLAE.

Doamna asistent sef RODICA NICOLAE, a revenit la functia anterioară, de asistent sef in cadrul Sectiei Anestezie si Terapie Intensivă.

 

 

 

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *