• Fri. Mar 31st, 2023

Cancandb.ro

Stiri pe Bune!

Rusia desfășoară modele de tancuri ‘de epocă’ în urma pierderilor de echipamente grele (ministerul britanic al Apărării)

Mar 6, 2023
0 0
Read Time:46 Second

Potrivit actualizării de informații a Ministerului Apărării din Regatul Unit din 6 martie, armata rusă a desfășurat tancuri de luptă principale T-62 vechi de 60 de ani, ca urmare a pierderilor continue de echipamente grele.

Mai mult, există o „posibilitate realistă” ca Armata 1 de tancuri de gardă, forța de tancuri de elită a Rusiei, să fie reechipată cu T-62, a adăugat Ministerul Apărării din Marea Britanie.

Potrivit ministerului, aproximativ 800 de T-62 au fost scoase din depozit și echipate cu sisteme de ochire mai bune care le vor „îmbunătăți foarte probabil” performanța în timpul operațiunilor pe timp de noapte.

Raportul mai precizează că transportoare blindate rusești BTR-50, lansate pentru prima dată în 1954, au fost de asemenea dislocate în Ucraina în ultimele zile.

Potrivit ministerului apărării, aceste modele de tancuri mai vechi sunt supuse „multelor vulnerabilități pe câmpul de luptă modern” din cauza lipsei armurii reactive explozive moderne.
sursa:stiripesurse

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *