• Tue. Mar 21st, 2023

Cancandb.ro

Stiri pe Bune!

Ultima oră: Doi soți din Bragadiru au fost înjunghiați în casă, femeia a murit

Mar 5, 2023
0 0
Read Time:57 Second

Doi soți au fost înjunghiați, duminică seara, în locuința sa, în orașul Bragadiru, județul Ilfov, iar din cauza rănilor femeia a murit. Agresorul a fost prin și este audiat, conform Mediafax.

Poliția Ilfov a fost sesizată prin apel 112, de către fiul celor doi soți că părinții săi au fost agresați fizic, prin înjunghiere, de către un bărbat. Polițiștii orașului Bragadiru au constatat că cele sesizate se confirmă și că agresorul nu se mai afla la adresa respectivă.

De asemenea, la fața locului s-au deplasat și două echipaje medicale, care, după efectuarea manevrelor de resuscitare au declarat decesul femeii, în vârstă de 50 de ani, iar pe bărbatul în vârstă de 52 de ani l-au transportat la spital, pentru acordarea îngrijirilor medicale de specialitate.

În urma cercetărilor, polițiștii orașului Bragadiru, împreună cu polițiștii de la acțiuni speciale, l-au identificat pe bărbatul bănuit de comitea faptelor și l-au depistat pe agresor la domiciliul spu, în prezent aflându-se în custodia polițiștilor.

Oamenii legii fac verificări și investigații pentru stabilirea cu certitudine a situației de fapt și de drept și luarea măsurilor legale care se impun.
sursa:stiripesurse

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *