• Sun. Mar 26th, 2023

Cancandb.ro

Stiri pe Bune!

Liderul cecen Kadîrov amenință că va invada ‘Germania de Est’: ‘Scholz ar trebui să primească un pumn în față’

Mar 5, 2023
0 0
Read Time:54 Second

Liderul cecen Ramzan Kadîrov a expus opiniei publice rusești vechiul vis expansionist de a se întoarce la vremurile Uniunii Sovietice, cu jumătate din Europa sub conducerea Pactului de la Varșovia și cu Republica Democrată Germană la comanda Moscovei.

“Trebuie să ne întoarcem, este teritoriul nostru”, a declarat Kadîrov, făcând aluzie la ocupația sovietică de după cel de-al Doilea Război Mondial și la crearea ulterioară a Germaniei de Est sub orbita socialistă.

“Scholz ar trebui să primească un pumn în față”

Mai mult, acesta l-a amenințat pe cancelarul german Olaf Scholz. “Scholz ar trebui să fie lovit cu pumnul în față”, a spus Kadîrov. Motivul atacului verbal ar putea fi livrările de tancuri de luptă principale către Ucraina, anunțate de Germania.

Putin a arătat și el spre Germania

Când Germania a anunțat că deschide calea pentru livrările de tancuri către Ucraina, Putin a vrut, de asemenea, să transmită un mesaj poate mai puțin amenințător, dar îngrijorător: El a remarcat că este pentru prima dată după cel de-al Doilea Război Mondial când tancurile germane vor trage asupra soldaților ruși.
sursa:stiripesurse

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *