• Tue. Mar 21st, 2023

Cancandb.ro

Stiri pe Bune!

UE amenință cu sancțiuni în cazul în care China acordă asistență militară Rusiei

Mar 4, 2023
0 0
Read Time:51 Second

Uniunea Europeană ar putea răspunde cu sancțiuni, în cazul în care China va furniza arme Rusiei, relatează Agenţia de presă ROSBALT, citată de Rador.

Sursele agenției notează că, dacă Beijingul va furniza arme Moscovei, va fi depăşită o linie roșie absolută. Uniunea Europeană va răspunde prin aplicarea unor sancțiuni. Autorităţile de la Bruxelles au subliniat recent că, practic, Comisia Europeană se așteaptă ca Republica Chineză să nu furnizeze arme Rusiei.

Statele Unite și aliații săi și-au exprimat în mod repetat îngrijorarea lor faţă de posibilitatea ca autorităţile din China să decidă să furnizeze arme Rusii. În replică la aceste declaraţii, oficialităţile de la Beijing au acuzat Occidentul de standarde duble atunci când abordează problema livrărilor de arme din China către Rusia, subliniind că țările occidentale trimit arme în Ucraina.

Răspunzând la o întrebare despre presupusele planuri ale Chinei de a ajuta Rusia cu arme, Kremlinul a precizat că Beijingul a negat vehement acest fapt, susţinând, totodată, că nu mai are nimic de completat în legătură cu acest subiect.
sursa:stiripesurse

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *