• Fri. Mar 31st, 2023

Cancandb.ro

Stiri pe Bune!

Ucrainenii recunosc dificultățile majore din Bahmut. Se dau lupte feroce de stradă în centrul localității/ Nici o clădire nu a scăpat de focul artileriei ruse

Mar 4, 2023
0 0
Read Time:1 Minute, 0 Second

Forțele ucrainene se află sub o presiune din ce în ce mai mare în Bakhmut, lupte intense având loc în interiorul și în jurul orașului, arată Ministerul britanic al Apărării, citat de The Guardian preluat de mediafax.

Ministerul Apărării de la Londra a transmis sâmbătă pe Twitter că Ucraina „întărește zona cu unități de elită”, dar forțele rusești fac noi progrese.

„Apărarea ucraineană a orașului Bakhmut din Donbas se află sub o presiune din ce în ce mai mare, lupte intense având loc în interiorul și în jurul orașului”, a informat ministerul.

Conform acestuia, rușii au făcut noi progrese în suburbiile orașului.

„Ucraina consolidează zona cu unități de elită, iar în ultimele 36 de ore au fost distruse două poduri cheie din Bakhmut, inclusiv un pod vital care leagă orașul de ultima rută principală de aprovizionare din Bakhmut către orașul Chasiv Yar”, se mai arată în informare.

Potrivit The Guardian, viceprimarul din Bakhmut Oleksandr Marchenko a declarat pentru BBC Radio 4 că în oraș sunt lupte de stradă.

„Orașul este aproape distrus și nu există nicio clădire care să fi rămas neatinsă în acest război. Sunt complet distruse, cartiere, clădiri și blocuri de apartamente”, a spus el.

 

Sursa:stiripesurse
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *