• Tue. Mar 21st, 2023

Cancandb.ro

Stiri pe Bune!

Donald Trump vine cu un plan SF: propune construirea a 10 orașe futuriste cu mașini zburătoare

Mar 4, 2023
0 0
Read Time:1 Minute, 12 Second

Fostul preşedinte al SUA Donald Trump a propus vineri construirea a până la 10 „oraşe ale libertăţii” futuriste pe teren federal, parte a unui plan despre care candidatul la preşedinţie din 2024 a spus că va „crea un nou viitor american” într-o ţară care „şi-a pierdut îndrăzneala”, relatează CNN, citat de news.ro.

Navetiştii se vor putea deplasa cu maşini zburătoare, a spus Trump – un ecou al „The Jetsons”, desenul animat clasic despre o familie într-o societate viitoare a înaltei tehnologii. Lucrările de dezvoltare a vehiculelor de decolare şi aterizare pe verticală sunt deja în desfăşurare de marile companii aeriene, producători de automobile şi alte companii, deşi sunt considerate pe scară largă ca fiind la mare distanţa de a ajunge pe piaţă.

„Vreau să mă asigur că America, nu China, conduce această revoluţie a mobilităţii aeriene”, a spus Trump, care şi-a anunţat a treia candidatură la preşedinţie în noiembrie, într-un videoclip de patru minute în care îşi detaliază planul.

El a spus că va lansa un concurs pentru a realiza până la 10 „oraşe ale libertăţii”, aproximativ de mărimea Washingtonului, pe teren federal.

„De fapt, vom construi din nou oraşe noi în ţara noastră”, a spus Trump în videoclip. „Aceste oraşe ale libertăţii vor redeschide graniţa, vor reaprinde imaginaţia americană şi vor oferi pentru sute de mii de tineri şi altor persoane o nouă şansă de a deîine o casă şi, de fapt, la visul american.”
sursa:stiripesurse

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *